Brilmode en Contactlenzen

 
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Er bestaan grote kwaliteitsverschillen in brillenglazen. De Wolff optiek heeft gekozen voor Rodenstock. Daarmee kiezen wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vele jaren onderzoek, kennis en revolutionaire technieken hebben geresulteerd in de hoogwaardige en innovatieve producten uit het Rodenstock portfolio.

Enkelvoudige glazen

Ziet u de dingen perfect op korte kijkafstand maar wordt de wereld wazig op grotere afstand? Dan bent u waarschijnlijk bijziend. Of ziet u de dingen op grotere afstand perfect, maar heeft u problemen met lezen? Dan is de oorzaak zeer waarschijnlijk verziendheid. Een enkelvoudig brillenglas kan u ondersteunen bij het lezen of bij het kijken op grotere afstand.

Multifocale glazen

Een multifocaal brillenglas biedt u de mogelijkheid om scherp te zien op alle afstanden, dus van dichtbij tot veraf. Multifocaalglazen zijn geschikt voor brildragers die moeite krijgen met het zien op de nabijafstand. Dit is een volkomen natuurlijk proces. De glazen zijn zo gemaakt dat er geen duidelijk zichtbare lijnen zijn (van de lees-, tussen- en veraf kijkafstand) in het glas. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst oogt dit veel mooier en heeft u een onbelemmerd zicht. Bovendien draagt dit bij aan het draagcomfort van uw bril.

Hightech 3D aanmeetzuil ; De impressionist 3

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat cruciaal. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor als gegoten zit, kijkt u met een op maat gemaakte bril veel prettiger. Om u een glasadvies op maat te kunnen geven, gebruiken wij in onze winkel de meest recente technologie: de Rodenstock 3D aanmeetzuil. Met behulp van deze zuil worden er 3D foto’s gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke kijkvoorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding. Het resultaat is een beter en nauwkeurig zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte.

Beeldschermglazen

Gespannen spieren, branderige prikkende ogen, hoofdpijn of vermoeidheid. Vaak wordt gedacht dat werken op de computer de oorzaak is. Dit is echter onjuist. De computer is niet de oorzaak maar het dragen van een verkeerde bril wel. De Rodenstock beeldschermglazen zijn bijzonder geschikt voor brildragers vanaf veertig jaar die meer dan twee uur per dag achter de computer zitten. Dankzij het breder en scherpere blikveld zijn beeldschermbrillen de perfecte aanvulling op een multifocale bril.